Lépjen kapcsolatba velünk


Henan Vimasun Industry Co.,   kft   

Tel / Fax: + 86-371-56688917

Mobil: +86 15515596408

Skype:   vmsfurniture@hotmail.com

Email:   sales@vmsfurniture.com

Weboldal:   www.vmsfurniture.com

Add: Nemzeti Egyetemi Tudományos Park,

Zhengzhou város, Henan tartomány, Kína. 450000


Haza > Szolgáltatásunk

Szolgáltatásunk

Üdvözöljük a VMSworks irodai bútorok, vagyunk szakosodott gyártása magas minőségű irodai bútorok, iratszekrények az Ön számára, a szakmai csapatunk keményen dolgozik, hogy egyéni megoldást minden ügyfél igények OEM és ODM szolgáltatás, valamint egy sor egyedi egyéni készült office bútor termékek. Kap a projekt egyéni megoldások az Ön, vagy ügyfeleinek, minden alkalmazott VMSworks ragaszkodnak a koncepcióLegjobb IrodabútorKiváló szolgáltatást.


VMSworks Irodabútor ellátás magas színvonalú modern acél irodai bútorok megoldások-ból jó hírű iroda bútor gyártó kameráit. Húsz év tapasztalat az Irodabútor gyártása van sokféle modern irodai bútorok megoldások, amelyek biztos, hogy válaszoljon a minden korszerű igényt. Ha egy kezelő létesítmények, irodavezető, tervező vagy építész talál széles választéka bútor az egyablakos eszköz minden office bútor conundrums megoldására. A munkahelyi gyorsan változik, és az új technológiák bevezetése, mi alkalmazkodni a környezet, a változások nő. Úgy véljük, a munkahelyek kell kényelmes, modern irodai, inspiráló, és a személyzet ösztönzése.


Our Service - VMSworks office furniture, locker, office storage, personal storage, shelves, school furniture-Henan Vimasun Industry Co.,Ltd.


VMSworks Irodabútor nem csak magas minőségi termékeket funkcionális Irodabútor, de is kiváló szolgáltatást, míg is nyújt innovatív és kreatív ötleteket és életképes megoldásokat kínálnak... Végül elérni a sikeres megállapodás.


VMSworks Irodabútor fogalmaTökéletes tároló, könnyen munka.


VMSworks Irodabútor lesz a legjobb partnere, a különböző irodai bútor, szekrény, tárolási rendszer fogja megőrizni az irodában rendezett hatékony és szervezett.


Our Service - VMSworks office furniture, locker, office storage, personal storage, shelves, school furniture-Henan Vimasun Industry Co.,Ltd.

Our Service - VMSworks office furniture, locker, office storage, personal storage, shelves, school furniture-Henan Vimasun Industry Co.,Ltd.A. termékek szolgáltatás

VMSworks Office Furnitre nem csak a kínálat az irodai bútorok, de is tudsegít az irodai alaprajz, segíti megtalálni a helyes megoldások, melyek működnek az üzleti igények tervezése. Tudjuk meg, kiváló minőségű irodai bútorok, hogy megfeleljen a költségvetés. Területeink közé tartozik a legtöbb Európa vezető office bútor gyártó márka, amely lehetővé teszi számunkra, hogy felajánlja a legjobb méltányos megoldás a te dolgod.


VMSworks Irodabútor lesz a legjobb partner,A különböző irodabútorok szekrény, tároló rendszer fogja megőrizni az irodában rendezett hatékony és szervezett.


B. megoldások szolgáltatás

Mint a világ vezető Irodabútor VMSworks az Ön számára a legjobb irodai bútorzat és az irodai szekrény, megfizethető áron,Ha Ön látszó részére egy professzionális gyártója vagy a szállítók az Ön üzleti vagy új iroda, VMSworks tudna ad ön a legjobb megoldásokat.


Ezért kérjük, forduljon hozzánk, és ossza meg velünk ötleteit az Ön ötlete, vagy a clientsand #39; követelmények, mi akarat ad ön a legjobb megoldásokat, a chioce, és segít yout eléréséhez.


C. projekt menedzsment

Kapcsolati VMSowrks reprezentatív vizsgálat, bútorápoló és szolgáltatás bármely kérdés megoldására, a szállítás és szolgáltatás után.

VMSworks Irodabútor lesz viszont annak érdekében, hogy válaszoljon bármilyen kérdése vagy lehet, hogy aggodalomra ad okot. Akár keres irodai bútor termék vagy információk, termékek összehasonlítása, projekt menedzsment, rendelési állapot, vagy valami mást, csak a weboldalunkat, és ellenőrizze a linkeket Rólunk andamp; Projektek, és elviszi a oldalak-hoz tartalmaz, mit kell, vagy szeretné tudni, hogy a VMSworks.


D. rendelés Szerviz

Legyen szíves küld e-mailt, vagy hívja minket közvetlenül ha Önt érdekli a termékeink, vagy ha van a vásárlási szándék, vagy csak szeretné tudni a piacok bármilyen irodai bútor üzleti foglalkozik fogsz kap-ba ez az iparág vagy meg kell keresni a jó szállító vagy a másik szolgáltató. VMSworks lesz a első választás.

VMSworks már 5 éves Export tapasztalatok,halmozott export elismerik, ennek a mezőnek. Ourcustomersare található, egész aworldincludingAustralia,Szingapúr, Malajzia, Indonézia, Korea, India, USAandmanycountriesinEuropeas jól asAfricaand Dél-Amerikában. Igyekszünk a legjobb segít támogatja, hogy bővítse az üzleti, a piacok és a piaci felmérés.Ha nem találja, amit keres, csak kapcsolatba VMSworks további információkért és egyéni szolgáltatás bármikor.

Egy időben, kérjük, kattintson a Lépjen kapcsolatba velünkOssza meg véleményét a VMSworks irodai bútorok, és adjon visszajelzést. VMSworks akarat méltányol ha Ön tudna csinál észrevétele vagy javaslata.