Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk


Henan Vimasun Industry Co.,   kft   

Tel / Fax: + 86-371-56688917

Mobil: +86 15515596408

Skype:   vmsfurniture@hotmail.com

Email:   sales@vmsfurniture.com

Weboldal:   www.vmsfurniture.com

Add: Nemzeti Egyetemi Tudományos Park,

Zhengzhou város, Henan tartomány, Kína. 450000


Haza > Hírek > Tartalom
VMSworks tervezett, és az új termékek ebédelt
Jan 07, 2017

Kérjük, Nézd meg az új honlap, és ellenőrizze a legfrissebb híreket vmswork. A legjobb irodai bútorokat gyártó VIMASUN fejleszt, gyártási, marketing acél magas minőségű irodai bútorok és 20 éve kínál különböző megoldások, nagykereskedő, kiskereskedő, és néhány nagy projekt, a hazai és a külföldi. VIMASUN a hitelből a piacvezetők és gyártási szakértelem folyamatosan bővíteni, acél Irodabútor és kereskedelmi rendszerek globális szereplőként jár el.


News - VMSworks office furniture, locker, office storage, personal storage, shelves, school furniture-Henan Vimasun Industry Co.,Ltd.

Alapuló erős műszaki csapat, és a szakképzett személyzet, fejlesztése az új termékek, új technológia, új technika, így mindig a módja annak, hogy vezet az üzleti egy új trend Irodabútor elkötelezettek vagyunk.


Balra egy új termék, amely népszerű piacok Ausztrália és Új-Zéland piacokon. Várjuk a további információkat.

Eddig, a termékek, mint a szokásos termékek: Office bútor, iratszekrény, szekrények, kereskedelmi bútor, íróasztal, szekrény, mobil lábazat, mobil Caddies, Tambour ajtós szekrények, szekrények, ültetvényes doboz, mobil polcrendszerekEgységek, tornyok, kártyaTárgymutató-kabinet, irodai tároló, irodai tároló szervezet, nyilvántartó rendszerek,exportáltThan 50 országban Európa, Amerika, Ausztrália és Óceánia, Euroasia, Nyugat-Ázsia és Afrika és más ázsiai országok. Magában foglalja a célpiacOroszország, AusztráliaTörökország, India, Szaúd-Arábia, Egyesült Arab Emírségek, Egyiptom, alatta "öv és a közúti kezdeményezés" vevők forrás országok és néhány kulcsfontosságú kereskedelmi partnereivel.

News - VMSworks office furniture, locker, office storage, personal storage, shelves, school furniture-Henan Vimasun Industry Co.,Ltd.

Következő: nem