Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk


Henan Vimasun Industry Co.,   kft   

Tel / Fax: + 86-371-56688917

Mobil: +86 15515596408

Skype:   vmsfurniture@hotmail.com

Email:   sales@vmsfurniture.com

Weboldal:   www.vmsfurniture.com

Add: Nemzeti Egyetemi Tudományos Park,

Zhengzhou város, Henan tartomány, Kína. 450000


Haza > Hírek > Tartalom
Kreatív gondolkodás irodabútorok VMSworks Irodabútor
Apr 15, 2017

Szerint a Kulturális, Média és Sport, a bútorok kreatív ipar évente hozzájárul inkább az ország gazdasága.


A kínai bútorok piacán folyamatosan fejlődő és innovatív, a kínai bútorok és kézműves egyesület optimista, hogy a bútoripar számára továbbra is hozzájárul a gyors fejlődő kínai gazdaság.


software-solutions-image.jpg

A kínai bútorok piacán jelenleg hozzájárul több mint 20% -át a világszerte bútoripar. Van egy nagy növekedési potenciállal rendelkező országban, amihez támogatást az összes érdekelt fél, beleértve a kormányt, különösen a politikákat, amelyek kedvezőek a bútorok és kézműves iparban.


Az ország a hozzáférést a számos természeti források nyújtanak az autópályadíj, hogy támogassa az iparág növekedési, a kínai bútorok és kézműves ipar foglalkoztat mintegy 8m dolgozók, közvetlenül és közvetve.

 

CIFF és a Canton Fair programok támogatása kínai bútorok és kézműves termékeket a nemzetközi piacon, amely a legnagyobb Business-to-Business kiállítások Kínában. Az eltelt kiállítás CIFF, Legtöbb bútorgyártás, szállító, jelentős eredmények, és a Canton Fair második mondat kezdődik hamarosan 23-án és 27-én áprilisban. Üdvözöljük, hogy látogassa meg a gyár, miután a Canton Fair.

 

A Canton Fair összegyűlnek a helyi bútorok és kézműves játékosok tousands a vásárlók, forgalmazók és ügynökök szerte a világon, így Európában, az Egyesült Államokban, a Közel-Keleten, Ausztráliában és Ázsiában. Vannak országok a fő exportpiacán, mi minden van néhány nagy ügyfelek ezeken a piacokon, a Mobile talapzat, iratszekrények és Office szekrények legkelendőbb ezekben az országokban. Az új design és kiváló minőségű termékek természetes és környezetbarát egyedi, ami a kézművesek ügyessége, ez az egyik oka annak, hogy VMSworks Irodabútor érzékelt és a luxus termékek és kívánatos Európában, az Egyesült Államokban, Ausztráliában. VMSworks Mobile talapzat és tambour ajtó konyhaszekrény van egy nagy lehetőség, hogy a tágabb értelemben vett globális piacon. VMSworks irodabútor egyik vezető furnitrue és kézműves termékek kínai piacon. Ugyanakkor, VMSworks is lesz tovább fejleszteni az új termékek mellett.

 

Üdvözöljük, hogy látogassa meg a gyár, és lépjen kapcsolatba velünk. Köszönöm.